Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής – Χρεώσεις Παραδόσεις

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ courier και επιμερίζεται τα έξοδα αποστολής, εξασφαλίζοντας την πλέον φιλική – μειωμένη συμμετοχή σας σε αυτά.

Αναζήτηση Αποστολής:

Αναζητήστε την αποστολή σας εύκολα και γρήγορα στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ courier, στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://www.eltacourier.gr/search

Τα έξοδα αποστολής έχουν ως ακολούθως:

Ελλάδα

Α) Για αποστολές με τρόπο πληρωμής με Αντικαταβολή ( ισχύει μόνο για αγορές εντός Ελλάδας), τα έξοδα αποστολής courier είναι: 3,00 € + 2,00  η αντικαταβολή

Β) Για αποστολές με τρόπο πληρωμής με κάρτα / κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / Paypal, τα έξοδα αποστολής courier είναι: 3,00 

Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν αποστολές μέχρι 2kg.

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολές εντός Ελλάδος,εάν η αξία της παραγγελίας είναι άνω των 150€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Κύπρος

Για αποστολές προς Κύπρο (πληρωμή μόνο με πιστωτική κάρτα),η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ), ως συστημένο και τα έξοδα αποστολής είναι 10,00€.

Εξωτερικό

Για αποστολές στο εξωτερικό (πληρωμή μόνο με πιστωτική κάρτα), η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) ως συστημένο και τα έξοδα αποστολής είναι 15,00€.

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αγορές από το εξωτερικό (εκτός Ελλάδος) και εάν η παραγγελία είναι άνω των 300,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σημείωση: Οι αγορές από τους πελάτες μας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύναται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Οι αποστολές και οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από την εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε.

Όταν η παραγγελία σας καταχωρηθεί από εμάς, θα σας σταλεί ενημερωτικό email σχετικά με τον χρόνο κατασκευής της. Μετά την αποστολή θα λάβετε ένα δεύτερο email με τις λεπτομέρειες της αποστολής.

Ο μέσος χρόνος κατασκευής και παράδοσης της παραγγελίας σας εντός Ελλάδας, είναι 2-10 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως την κατασκευή και τον προορισμό.

Για τις αποστολές εκτός Ελλάδος, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφέρει, ανάλογα με την απόσταση. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση της παράδοσης που οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας.