Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής:

Ελλάδα

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.virtusangel.gr, είναι οι παρακάτω:

  1. Με Αντικαταβολή

Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της στο χώρο σας και αφορά αγορές μόνο εντός Ελλάδας. Η εξόφληση με αντικαταβολή περιλαμβάνει το κόστος της παραγγελίας συν 3,00€ τα έξοδα αποστολής courier συν χρέωση της αντικαταβολής 2,00€. Η εξόφληση με αντικαταβολή επιτρέπεται για ποσά μέχρι 500€. Σε ποσά άνω των €500 είναι υποχρεωτική η εξόφληση μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή, σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας, αυτή ακυρώνεται. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία σας και να μην σας εξυπηρετήσει στο μέλλον σε περίπτωση που παρατηρηθεί επανάληψη ακύρωσης για περισσότερες από δύο φορές.

  1. Τραπεζική Μεταφορά

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω μεταφοράς χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό, η ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβει χώρα μετά την κατάθεση του συνόλου του ποσού της παραγγελίας και την αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο email: info@virtusangel.gr . Η κατάθεση δύναται να πραγματοποιηθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Μετά την παρέλευση των 5 ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιείται η εκτέλεσή της.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει στον ακόλουθο λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

IBAN: GR6502603230000640200770214

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στην κατάθεση, ως αιτιολογία θα πρέπει να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί στην παραγγελία σας, όπως και ο κωδικός της παραγγελίας ο οποίος αποστέλλεται αυτόματα μετά από κάθε επιτυχή παραγγελία, μέσω e-mail, ώστε να μπορεί να γίνει ορθή αντιστοίχιση. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο info@virtusangel.gr και να μας δώσετε το όνομα, από το οποίο θα γίνει η κατάθεση.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός της συνεργαζόμενης (EUROBANK), επιβαρύνεστε τα έξοδα και των δυο τραπεζών για τη συναλλαγή.

  1. Paypal

Η πληρωμή πραγματοποιείται υπό τους όρους που θέτει η εταιρεία Paypal για τις συναλλαγές.

  1. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας. Η πληρωμή ολοκληρώνεται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Eurobank

Εξωτερικό

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.virtusangel.gr, είναι οι παρακάτω:

  1. Paypal

Η πληρωμή πραγματοποιείται υπό τους όρους που θέτει η εταιρεία Paypal για τις συναλλαγές.

  1. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας. Η πληρωμή ολοκληρώνεται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Eurobank

*Σε όλες τις τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%, ενώ το www.virtusangel.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

*Οι πληρωμές γίνονται σε Ευρώ.

Όλες οι συναλλαγές διέποντας από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Η’ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα επιστροφής ή αντικατάστασης, εάν η παραγγελία είναι λάθος, δηλαδή αποστέλλεται άλλο είδος από αυτό της παραγγελίας ή λάθος ποσότητα ή ελαττωματικό προϊόν.

Επίσης εάν υπάρχει πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν που θα αποσταλεί, ο αγοραστής δικαιούται, χωρίς επιβάρυνση: α) την επισκευή του ή β) την αντικατάστασή του.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ο καταναλωτής θα πρέπει να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, στο τηλέφωνο 693 451 1404 ,  ή στο e-mail: info@virtusangel.gr , προκειμένου να ενημερώσει το κατάστημα για το ελάττωμα ώστε να υπάρξει η ανάλογη συνεννόηση προς επίλυση.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί. Θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση) και να βρίσκεται εντός της συσκευασίας που παρελήφθη.

Οι επιστροφές γίνονται με την μεταφορική εταιρία που συνεργάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα www.virtusangel.gr το οποίο και επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε άλλη δαπάνη, εκτός από τα μεταφορικά έξοδα. Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής, ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει το ποσόν που του κατέβαλε ο καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών.

Ο καταναλωτής δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης για προϊόν για το οποίο έχει προηγηθεί ειδική παραγγελία (προσωπικό κόσμημα με ημερομηνίες-ονόματα κτλ.), ή έχει γίνει σ’ αυτό κάποια μετατροπή καθώς και σε σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής. Ο καταναλωτής προκειμένου να προχωρήσει σε ειδική παραγγελία αποδέχεται τον όρο που υπάρχει στα προϊόντα ειδικής παραγγελίας – Με την αγορά αυτή γνωρίζω ότι ζητώ ειδική παραγγελία και δεν έχω δικαίωμα επιστροφής – υπαναχώρησης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.virtusangel.gr, συσκευάζει προς αποστολή τα προϊόντα χρησιμοποιώντας επιπλέον υλικό συσκευασίας με φυσαλίδες. Ο πελάτης, στην περίπτωση της επιστροφής τους, υποχρεούται να τα επιστρέψει με την ίδια αυτή συσκευασία που τα παρέλαβε.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.virtusangel.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση του κοσμήματος.

Σε περίπτωση εμπρόθεσμης ακύρωσης της παραγγελίας τα χρήματα θα επιστρέφονται ανάλογα με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και πραγματοποιήθηκε η πληρωμή. Ειδικότερα οι συναλλαγές με χρήση πιστωτικής θα ακυρώνονται, ενώ στην περίπτωση αντικαταβολής θα γίνεται κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό που θα μας υποδεικνύει ο πελάτης εγγράφως.