Συχνές Ερωτήσεις

Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα δείτε και να τα αγοράσετε μόνο ηλεκτρονικά.

Μπορείτε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της αγοράς, είτε ως απλός επισκέπτης είτε ως μέλος.Ωστόσο, δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό, σας δίνετε η δυνατότητα να λαμβάνετε κουπόνια έκπτωσης και να γνωρίζετε το ιστορικό των παραγγελιών σας.

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στείλτε μας e-mail εντός 1 ημέρας από την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο info@virtusangel.gr ή καλέστε μας στο 6934511404

Όταν η παραγγελία σας καταχωρηθεί από εμάς, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail σχετικά με τον χρόνο κατασκευής της. Μετά την αποστολή,  θα λάβετε ένα δεύτερο e-mail με τις λεπτομέρειες της αποστολής. Ο μέσος χρόνος κατασκευής και παράδοσης της παραγγελίας σας εντός Ελλάδος , είναι 2-10 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως την κατασκευή και τον προορισμό.Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος, ο χρόνος παράδοσης δύναται να μεταβάλλεται, ανάλογα με τις συνθήκες

Το ασήμι είναι ένα πολύτιμο μέταλλο, που έχει την ιδιότητα να μαυρίζει με το χρόνο. Όταν ακούμε την έκφραση ‘’είναι από ασήμι’’ σημαίνει ότι αποτελείται από 92,5% ασήμι και 7.5% άλλα μέταλλα. Το ασήμι μαυρίζει φυσικά και απαιτεί περιστασιακό καθάρισμα. Καθαρίζουμε τα ασημένια κοσμήματα μας με ζεστό νερό και σαπούνι, διασφαλίζοντας ότι ξεπλένονται καλά και στεγνώνουν πριν την αποθήκευσή τους. Εναλλακτικά γυαλίζουμε τα ασημένια κοσμήματά μας με ένα ειδικό μαλακό πανί που θα βρείτε στην αγορά.

Τα κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι έχουν ισχυρή ανθεκτικότητα στη φθορά και στη σκουριά. Είναι πάρα πολύ ανθεκτικά στο νερό και στη θάλασσα, έχουν μεγάλο χρόνο ζωής, είναι 100% ανακυκλώσιμα και δεν προκαλούν αλλεργίες. Συνίσταται σε ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι σε μέταλλα  ( πάντα όμως να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας εάν είστε αλλεργικοί και πριν δοκιμάσετε πρώτη φορά κάποιο μέταλλο).Το μόνο που χρειάζεται είναι απαλό καθάρισμα με ένα μαλακό πανί καθώς το ατσάλι δεν οξειδώνεται και δεν μαυρίζει.

Το αλουμίνιο είναι ένα ελαφρύ μέταλλο με ασημί χρώμα, δεν οξειδώνεται και επιδέχεται κατεργασίες. Δεν περιέχει νικέλιο,  δεν προκαλεί αλλεργίες και συνίσταται σε ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι σε μέταλλα ( πάντα όμως να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας εάν είστε αλλεργικοί και πριν δοκιμάσετε πρώτη φορά κάποιο μέταλλο). Δεν μαυρίζει, είναι eco-friendly και καθαρίζεται εύκολα με ένα μαλακό πανί.

Το Pewter είναι ένα πολύ καλό υποκατάστατο των πολύτιμων μετάλλων και επιδέχεται όλες τις βασικές μεταλλοτεχνικές κατεργασίες, χύτευση, σφυρηλάτηση κτλ. Το Pewter χρησιμοποιείται ευρέως για κοσμήματα. Είναι ένα πολύ καλό υποκατάστατο του ασημιού, δεν χρειάζεται επιμετάλλωση, δεν μαυρίζει και είναι πιο φιλικό στο ανθρώπινο δέρμα καθώς δεν περιέχει νικέλιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι απαλό καθάρισμα με ένα μαλακό πανί.